Back to All Events

Hold i hatten nå er det ski, påske og god stemning!


62429_Ola_Narr_hoppbakke_Oslo (1).jpg

Hold i hatten når er det ski, påske og god stemning!! Dette er siste mulighet sesongen 2019 og prøve SNØLYKKAN teaching på snø. Pontus er i Solheisen inne i Grøndalen og tilbyr ski coaching i gruppe og private timer. Fokus ligger på bevegelse frihet og gode sving buer. Dersom du har vondt i rygg, knær elle hofte av skikjøring eller brett så har du mye og hente i kunnskapen som deles i disse “clinics” på snø.

Skikjøringen vil tilpasses gruppen men det finns rom før fleksibilitet og dele in gruppen etter ulike ønsker. Før den som ønsker så kan vi som eksempel dra opp på tempo i kjøringa og teste prinsippene i større sving-buer med litt mer fart før den som ønsker.

Oppmøte i Solheisen utenfor Solstua. Ønsker du privat time si fra, Vi finner tid!

  • Torsdag 18.4 kl 10.00 - 14.00 (Lunsj mellom 12-13)

  • Fredag 19.4 kl 10.00 - 14.00 (Lunsj mellom 12-13)

Pris per person 4 timers clinic inklusive video analyse - kr 1250 (Maks 9 personer i en gruppe)

Pris per privat SNØLYKKAN teaching (inkludere proproseptive behandling - kr 950 per 60 min.

Pris ordinær skiskole - kr 750.

GOD PÅSKE!