Back to All Events

Functional Assessments Mentor


  • Pont AS c/o Pont AS, Markveien 35B Oslo Norway (map)

Funksjonell Evaluerende Veileder

Dette innledende steg i utdanningen til Funksjonell Evaluerende Veileder (FEV) retter seg spesifikt mot personlige trenere og terapeuter som ønsker å lære en kvalitativ holdbar metodikk* for oppfølging av klienter.

Hva betyr det? En kvalitativ holdbar metodikk når man arbeider og trener mennesker handler om å utvikle kroppslig funksjonalitet. Kroppslig funksjonalitet er hvordan kroppen fungerer når vi utfører ulike funksjoner (Alt fra pusse tenner til å stå på ski). Leverer kroppen det vi ønsker og på hvilken måte? En Funksjonell Evaluerende Veileder gir klienten kunnskap om sin egen kropp om hva som fungerte og hva som ikke fungerte i et bestemt tidsrom.Before

Before

After

After

Dette innebærer å lære om hvordan lede en kvalitativ prosess, standarder for funksjonell veiledning/måling, sette resultatet i en sammenheng, lage en analyse og presentere resultatet for klienten og gi veiledning om veien videre. Som personlig trener vil du nå kunnskap på individ nivå om hvordan din klient mottar treningen som du eller kollega instruerer.

Et objektivt resultat basert på presise standarder, har vist seg gi langsiktige endringer, holdbare resultater og forståelse koblet til hva som gir funksjonell ytelse.

En slik oppfølging av kunder og videre oppfølging gir deg som personlig trener en stabil klient bas med klienter som hele tiden utvikles. Tryggheten som du opparbeider deg gir et godt rykte samtidig som det er morsomt og inspirerende. —-

Kurset (Del 1) går over helg Lørdag- Søndag kl 10 - 17 (60 min lunsj) Du kommer i fremtiden kunne være med på ubegrenset mange Del 1 kurs for og repetere din kunnskaper og knytte ny kontakter innenfor helse.

Pris del 1 - 5950.- per person Min 5 deltakere

Vi holder kurset på Fjordveien 1, Bærum International Hub / Fit 4

Høres dette interessant ut og du ønsker motta mer informasjon, ta gjerne kontakt. Direkte spørsmål? Ring +47 474290438 og snakke med Pontus.

Bloodpressure measurments over time

Bloodpressure measurments over time

 

Intressert?

Send mail til pontus@2ft.io