Back to All Events

Mobilitet, balanse og CrossFit - Søndag 23.juni på Crossfit Oslo

  • CrossFitOslo 17 Nydalsveien Oslo, Oslo, 0484 Norway (map)

Denne workshopen handler om Frontrack mobilitet, OH SQUAT mobilitet og skadeforbyggende trening.

Du vil lære nøkler til å bli bedre i på Frontrack og OH Squat gjennom enkle nevrologiske og biomekaniske øvelser. Øvelsene fokuserer på hovedårsaken til hvorfor det blir vanskelig at nå full mobilitet i disse øvelser som i uheldig tilfeller årsaker smerte og skader.

Du kommer lære deg om funksjonell anatomi, bindevevet som stabiliserende struktur og grunnleggende prinsipper om kroppen forhold til gravitasjon og øvelser fra Foundation Training. Vi utfør enkle funksjonelle tester som måler de viktigaste funksjoner for en skadefri kropp samt CrossFit øvelsene som er tema. Du vil motta en personlig feedback på hvor ditt forbedrings potential i kroppen ligger. 

Når vi vet vårt forbedrings potential som kommer du får lære i hovedsak 3 øvelser med variasjoner fra Foundation Training som direkt arbeider med  de delene som er vanligste årsaken til hvorfor Frontrack och OH Squat er tøffe øvelser. Æven for dem som drevet lenge med Crossfit.

Pontus som holder i workshop har bakgrunn fra golf, frikjøring, klatring  og windsurf. Han elsker trene med vekter og annen trening når han ikke er ute og lufter seg i naturen. Han har arbeidet med bevegelse og trening i ulike former hele livet. Tolv år som sertifisert massasje terapeut i, fire år som en av Skandinavias sertifiserte Foundation Training instruktører og fjorton år som sertifisert skilærere gjør han til en meget god foreleser, behandler og lærer. Les mer om hva Pontus jobber med her https://pont.as/success-stories

Praktiskt

  • Dato: Søndag 23. Juni 2019

  • Tid: Kl 10-16.00

  • Sted: CrossFIT OSLO

  • Pris: 1790.- pp

  • Utstyr: Treningsklær, yogamatte, og om du har et par skigoggles. :)

- Kjempe gøy om du vil bli med på denne workshop som er en av de første i sitt i slag her i Norge.

Velkommen!

Hilsen Pontus ‘SNØLYKKAN Lüttkens

Påmelding via Crossfit Oslo.