Back to All Events

Mobilitet, balanse og CrossFit - Søndag 13. oktober 2019

  • CrossFitOslo 17 Nydalsveien Oslo, Oslo, 0484 Norway (map)

Denne workshopen handler om Frontrack mobilitet, OH SQUAT mobilitet og skadeforbyggende trening.

Du vil lære nøkler til å bli bedre i på Frontrack og OH Squat gjennom enkle nevrologiske og biomekaniske øvelser. Øvelsene fokuserer på hovedårsaken til hvorfor det blir vanskelig at nå full mobilitet i disse øvelser som i uheldig tilfeller årsaker smerte og skader.

Du kommer lære deg om funksjonell anatomi, bindevevet som stabiliserende struktur og grunnleggende prinsipper om kroppen forhold til gravitasjon og blant annet øvelser Vi utfør enkle funksjonelle tester som måler de viktigaste funksjoner for en skadefri kropp samt CrossFit øvelsene som er tema. Du vil motta en personlig feedback på hvor ditt forbedrings potential i kroppen ligger. 

These routines represent some basic functions of the human body. STRONG BACK can be seen as a minimum baseline for any type of healthy movement practice. There are 3 tests involved in the process. The tests highlight - how you hinge, how you squat, and how you balance. Schedule a testing session so you know exactly where to begin and how you progress. // www.snolykkan.com // Pontus - p@snolykkan.com Brian - mrmoveman@gmail.com

Når vi vet vårt forbedrings potential som kommer du får lære øvelser som direkt arbeider med de delene som er vanligste årsaken til hvorfor Frontrack och OH Squat er tøffe øvelser. Æven for dem som drevet lenge med Crossfit. Her er noen enkle rutiner du kan teste selv - “Routines for a Strong Back

Pontus som holder i workshop har bakgrunn fra golf, frikjøring, klatring  og windsurf. Han elsker trene med vekter og annen trening når han ikke er ute og lufter seg i naturen. Han har arbeidet med bevegelse og trening i ulike former hele livet. Tolv år som sertifisert massasje terapeut i, fire år som en av Skandinavias sertifiserte Foundation Training instruktører og 14 år som sertifisert skilærere gjør han til en meget god foreleser, behandler og lærer. Les mer om Pontus her.

Praktiskt

  • Dato: Søndag 13. Oktober 2019

  • Tid: Kl 10-16.00 ( 60 min lunsj)

  • Sted: CrossFIT OSLO Nydalen

  • Pris: 1890.- pp IKKE MEDLEMMER CFO og 1090.- pp MEDLEMMER CFO

  • Utstyr: Treningsklær, yogamatte, og om du har et par skigoggles. :)

Velkommen!

Hilsen Pontus ‘SNØLYKKAN Lüttkens

Medlemmer i CrossFit Oslo melder seg på via intern plattform. Er du ikke medlem og vil være med send e-post til p@snolykkan.com .Earlier Event: September 21
Eplekraft: et introduksjons evenemang