Foundation Training - fortalt på norsk!

bilder-med-logo_snølykkan.jpg

Hjemme, i bilen, på vei et sted.. Du har med deg kunnskapen overalt. Tar kun noen få minutter og utføre..

Foundation Training- Foundation Trening

En måte og trene på, prinsipper og forholde seg til eller en leik i samspillet mellom kroppen og dens relasjon til gravitasjon. Du velger! Treningsformen er tilpasset for å bringe, støtte og tilrettelegge vår menneskelige struktur/holdning på to bein til funksjonalitet slik vi evolusjonsmessig er designet for å fungere.

Foundation Training er IKKE trening som du per idag finner på et ordinært gym, i ditt idrettslag eller andre steder hvor man trener kroppen. De unike øvelsene sørger for oppnå kontakt med bindevev, skape stabilitet og balanse i musklenes funksjonalitet. Riktig utført skaper øvelsene stabilitet i ryggsøylen hvilket er et nødvendig utgangspunkt for bevegelse. Vår erfarenhet og tester viser at når vi har stabilitet = god kroppsholdning er kroppens funksjoner i balanse og vi minker risiko for belastningsskader i muskler, ledd og skjellet.

Korrekt utførsel av øvelser 3 min per dag har vist seg være nok for en holdbar forandring fra "kroniske" ryggplager til økt prestasjon.

Kunnskapen, øvelsene, har du med deg hele dagen, HELE LIVET. Foundation Training som gruppetrening gir deg en boost in i økt opplevelse av HVOR vi skal være sterke for å nå bedre kroppsholdning og funksjonalitet. Dette skjønner man når man opplever det!

———
Her følger noen videos som kan være til hjelp når du trener selv. Den første handler mest om hvordan Eric Goodman startet med og utvikle denne treningen som først og fremst handlet om og hjelpe sin egen prolaps da han skulle starte studier til og bli kiropraktor. Den andre viser en Eric med Brian King som har vært med fra starten og utviklet mange av øvelsene som gjort FT til hva det er.

Denne treningen skiller seg helt ut fra andre "sammenlignbare" treningskonsepter og blir for dette stadig mer internasjonalt anerkjent. Det benyttes innen toppidrett for økte prestasjoner, men også for å bringe pasienter/klienter ut av skader i spesielt hofter, ben, rygg, skulder og nakke.

Dette er ett enkelt, meget effektivt og anbefalt treningskonsept som ikke er avhengig av apparater eller manualer/utstyr av noe slag. Vi bruker gravitasjon som vekt. Tungt nok vil du garantert oppleve!! Her er tider og muligheter. Jeg anbefaler en 1-1 første gang. Trykk på knappen!