SNØLYKKAN training: Vi er igang :)

Screenshot 2019-09-06 at 10.05.42.png

Utrolig hyggelig og se alle dere som møtte på trening i forrige uke.

Jeg har fått muligheten å instruere flere nye i treningen på både Høvik @binthub, og Oslo @RomForDans og @CrossFitYggdrasil. Dobbel takknemlighet til den variasjon på miljø jeg nå får være i hvor jeg møter ulike mennesker og får trene ulike kropper og hoder og ikke minst mitt eget.

SNØLYKKAN training: Treningen som fokuserer på DEG og kun deg og din kropp. Gruppene har variert i størrelse fra 3-7 personer. Jeg holder høy kvalitet i grupper opp til 13 personer. Best i grupper om 8.

Siste prøvetimer denne uken men du er alltid velkommen og ta med en venn til å prøve når som helst, men anbefaler PT første gang. Som nevnt i forrige mail. Disse timer gjelder.

  • Høvik - Binthub, Tirsdag kl 18-19.15 annenhver uke.

  • Løkka - Rom For Dans, Torsdag kl 17.45 - 18.58 annenhver uke*.

  • Carl Berner - Crossfit Yggdrasil, Fredag kl 12-13 hver uke

Ny mulighet fra og med mandag 7. oktober etter høstferie på Rom For Dans, kl 17.45-19.00, annenhver uke. * I oktober skjer en liten spesial opplegg på torsdagen. Mer info kommer. Påmelding HER med ditt “nickname” eller SMS 47290438 dersom du ikke vet.

Priser har gått litt opp Drop in er - kr 350, 5 Klipp kr 1650, 10 klipp kr 2750. Samtidig har jeg valgt og gi deg som er student og under 18 år halv pris på 5 & 10 klippekort.

Bedrifter: Jeg har laget et opplegg for bedrifter. Dette må du gjerne dele med din HR chef eller lignende. Klikk HER og les om hva det er.

Avmelding 24 timer før per SMS og klippekort har en gyldighets tid på 6 måneder. Sen avmelding blir trukket som klipp og ubrukte klipp kan hvis vanskelighet og bruke opp byttes mot behandling. Møt opp 10 min før. Slik at timen kan begynne som planlagt.